Architectural Louvers

One Raffles Quay

To create the remarkable facade on the Raffles Quay Complex, the architect specified CS Custom Bold Line Storm Resistant Louvers.

Scroll

In addition to the performance of the CS Louvers, the architect wanted to create a unique aesthetic effect. To achieve the desired result CS developed the sill extension to create a textured fenestration.

See full case study

See the full product selection guide and technical information

Download the brochure
Download the brochure

Working on a similar project?
Request an estimate or order a sample.

Request information
Request information
Order a sample
Order a sample

Request information

Thank you for your interest

We'll get back to you very soon!


Order a sample

Thank you for your interest

We'll get back to you very soon!

These products are used in this case